MGM montaža - Mobilna kućica Jana

Karakteristike mobilnih kućica Jana


Mobilne kućice Jana izrađene su od kvalitetnih prirodnih materijala zbog kojih se kućice mogu koristiti u bilo kojim klimatskim uvjetima, od toplog Mediterana do hladnih planinskih krajeva.

Ove mobilne kućice su pametna investicija jer zbog svojih dimenzija omogućavaju niske troškove transporta na lokaciju, a njihova funkcionalna modularnost omogućava uporabu kućica u razne svrhe, od prostora za boravak i spavanje, do sanitarnih čvorova i raznih uslužnih djelatnosti.

Kvalitetni prirodni materijali i kvalitetna izolacija te funkcionalni dizajn omogućavaju ekološki prihvatljivo, udobno i energetski učinkovito okruženje za boravak vaših gostiju.


Karakteristike

Materijali

Svi materijali upotrijebljeni za izgradnju mobilnih kućica su prirodni toplinski izolatori. Glavna izolacija je od negorive i visokoučinkovite kamene vune. Termoziolacije je od kamene vune.

Nosiva konstrukcija kućica je od čeličnih profila, a sekundarna od drva. Unutrašnje obloge su gips kartonske a vanjske od drva. Krovna konstrukcija je od čeličnih i drvenih profila s toplinskom izolacijom od kamene vune. Hidroizolacija je TPO membrana.

Svi materijali u cijelosti se mogu reciklirati.


Karakteristike

Dimenzije

Veličina osnovnog modula mobilne kućice je 520 cm x 520 cm x 300 cm visine. Svijetla visina u unutrašnjosti je 260 cm. Debljina stijenke je 22 cm. Pregradni zidovi debeli su 10 cm.


Karakteristike

Certifikati

MGM montaža prilikom kupnje objekta daje tehnički list i popis svih atesta i certifikata materijala, opreme ugrađene u objekt te time daje i valjanu garanciju na objekt.


Karakteristike

Trajnost

Trajnost mobilne kućice Jana, uz redovito održavanje, može biti ista kao i za klasičnu gradnju - stotinu godina.

Jamstvo mobilne kućice /objekta za konstrukciju je 30 godina a ostalo do 5 godina koje propisuje važeći zakon u Hrvatskoj.