MGM montaža - Mobilna kućica Jana

Partneri u projektu


MGM Montaža

MGM Montaža

MGM montaža organizira i vrši proizvodnju, opremanje, transport i montažu mobilnih kućica Jana.

MGM montaža ima bogato iskustvo u klasičnoj gradnji od temelja do krova, izradi montažnih nisko energetskih i pasivnih objekata, te tipskih originalnih, ekoloških modularnih mobilnih kućica.


Vukušić arhitekti

Vukušić arhitekti

Vukušić arhitekti d.o.o. iz Rijeke izradili su cjelovitu projektnu dokumentaciju za mobilnu kućicu Jana i to od idejnog pa do izvedbenog projekta. U procesu proizvodnje i plasiranja mobilne kućice Jana pružaju i uslugu izrade projektne dokumentacije postave kućica i organizacije prostora.

vrtka Vukušić arhitekti se cijeli niz godina bavi arhitektonskim projektiranjem i urbanističkim planiranjem, industrijskim designom i zaštitom graditeljske baštine.


05vizija.net

05vizija.net

05vizija.net dizajnirala je i održava web stranice za predstavljanje mobilnih kućica Jana, vodi internetsko oglašavanje prodaje mobilnih kućica Jana putem web marketinga i društvenih mreža, te kao isključivi (ekskluzivni) zastupnik pregovara njihovu kupoprodaju.

05vizija.net inače pruža usluge posredovanja u prometu nekretnina, izrade i održavanja web stranica, sudjeluje u organizaciji savjetovanja o pomorskom dobru i morskim lukama te pruža druge poslovne usluge.


Kundih Savjetovanja

Kundih Savjetovanja

Kundih Savjetovanja organiziraju nastupe na prigodnim sajmovima s ciljem prezentacije mobilnih kućica Jana te sudjeluje u njihovom internetskom predstavljenju i reklami putem vlastitog stručnog portala www.pomorskodobro.com.

Kundih savjetovanja su inače vlasnik ovog specijaliziranog stručnog portala i organizator stručnih savjetovanja i radionica o pomorskom dobru i morskim lukama.